Over ons

24scheiden.nl is ontwikkeld door Arzu Sahin, oprichter van Sahin & Stoetzer Advocaten in Lent. Sahin & Stoetzer Advocaten behandelt al sinds 2004 jaarlijks vele zaken op het gebied van personen- en familierecht. U kunt hierbij denken aan echtscheidingen, procedures met betrekking tot alimentatie, omgang, gezag en boedelafwikkeling.

mr. A. Sahin

Arzu rondde haar studie rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen in 1997 af. Hierna is zij als docent werkzaam geweest aan deze universiteit. In 2000 werd zij als advocaat beëdigd. Naast haar kantoor Sahin & Stoetzer Advocaten dat zij in 2004 oprichtte, richtte zij in 2020 tevens deze website voor online scheiden op.

Talen

Nederlands
Turks
Engels
Duits

Specialismen

Naast het strafrecht, Wvggz-recht en algemeen civiel recht is Arzu gespecialiseerd in het personen- en familierecht, waaronder het (Turks) huwelijksvermogensrecht. Door haar jarenlange ervaring wikkelt zij snel en zorgeloos uw echtscheiding af!

Y. Cromberge

Yamila bevindt zich momenteel in de afrondende fase van haar studie Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vanwege haar specialisatie in het Notarieel Recht, beschikt zij over grondige kennis van het personen- en familierecht, waaronder echtscheidingen.

Talen

Nederlands
Engels